Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Open Sollicitaties Sales Promoter

Plaatsingsdatum 16-05-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats - Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris IOV

Collistar Benelux B.V. is een dochteronderneming van Collistar S.p.A. Milaan. Collistar is een populair Italiaans cosmeticamerk met een uitgebreid assortiment in o.a. make-up, gezichts-, lichaams-, zon- en haarverzorging. Collistar wordt in de Benelux gedistribueerd via selectieve parfumerieën en luxe drogisterijen. Collistar S.p.A. is onderdeel van de internationaal opererende Bolton Group.

 

Als Sales Promoter werk je nauw samen met de Account Manager. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de resultaten in jullie rayon. Je bent het ‘gezicht’ en visitekaartje van Collistar. Je reist dagelijks naar klanten in je rayon waar je gedurende de promotiedag zowel consumenten als verkopend personeel informeert, enthousiasmeert en laat kennis maken met Collistar. Dit doe je met de nodige flair en overtuigingskracht en met een duidelijk en onderbouwd huid- en/of make-up advies. Je maakt van een promotiedag een succes door de vooraf gestelde doelstellingen te realiseren en draagt zorg voor een optimale productpresentatie bij onze klanten.

Tevens stel je het verkoopteam in de parfumerie op de hoogte van nieuwe introducties. Zodra je productkennis van voldoende niveau is, verzorg je zelfstandig en met enige regelmaat korte producttrainingen en/of workshops op locatie.
Verder plan je in jouw rayon servicebezoeken in voor filialen van Parfumerie Douglas en ICI Paris XL.


Profiel:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Afgeronde opleiding visagie en/of schoonheidsspecialist(e) is een vereiste;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;Representatief en een zelfverzekerde doch sympathieke uitstraling met respect voor etiquette;
  • Enthousiast, proactief commercieel gedreven met passie voor cosmetica;
  • Service- en resultaatgericht;
  • In bezit van rijbewijs.

Past deze functie bij u en heeft u interesse om bij Collistar te werken? Via deze pagina kunt u een open sollicitatie bij ons indienen en aangeven waarom u denkt van toegevoegde waarde te zijn voor onze organisatie. De open sollicitatie kunt u richten aan Alise Manders, Field Sales Manager Benelux.

Alvast dank!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Fast Moving Consumer Goods
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Sales Promoter, Promotrice

Contactgegevens

Contactpersoon Collistar Benelux B.V.

Vestigingsplaats

Solliciteer